Eek Declares War

by Eek

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
03:47
4.
04:24
5.
6.
7.
04:30
8.
9.
10.
03:24
11.
07:14

about

"Eek Declares War és una declaració en tota regla, que mostra tota l’artilleria; rotunda: sinceritat amb un mateix i amb el món, i l’amor per damunt de tot. D’aquesta manera ha sortit un cançoner demolidor. Corprèn.

Un cançoner amb molta d’ànima. Què més es pot demanar, per damunt de tot, de produccions, si les cançons ho sobrepassen tot? Per mi, sens dubte, el disc, diguem-li d’americana, de folk rock, d’aquest 2013 d’aquesta part de món"

Celestí Oliver - 40putes

"Son de Palma de Mallorca y hacen un folk-rock cuidadísimo y cargado de intensidad. Eek es el nombre de esta banda que nos declara la guerra con este LP que publicaron el pasado mes de junio. Son 11 canciones con una acústica especial y unas melodías brillantes y muy cálidas que seguro que os encantan. No dejéis de escucharlo"

Indielocura

"El que han fet Eek amb aquest disc és brillant. Les composicions són especialment extraordinàries i les múltiples referències, que sorgeixen sobretot de les profunditats de la ment de n’Alberto Santolaria, han plasmat, ara sí, el seu particular univers ple de folk, però també de rock, de intensitat, de textures, de grans veus i d’èpica, això sempre. Lo que passa… quan una cosa és tan bona, encara en vols més."

Joan Andreu - Pecan Pie

credits

released June 1, 2013

tags

license

all rights reserved

about

Eek Palma De Mallorca, Spain

La música de Eek refleja una constante búsqueda de bellas y sencillas melodías, aderezadas con una instrumentación eminentemente acústica lo cual ofrece una calidez y serenidad a todas las composiciones.
Todo ello es producto de influencias artísticas y estilísticas de artistas como John Frusciante, Neil Young, Cracker, Tom Petty & The Heartbreakers o The Jayhawks.
... more

contact / help

Contact Eek

Streaming and
Download help